Kundemidler

Vælg den rette investerprofil

ANNOX henvender sig til en række investorprofiler - fra den institutionelle til den private investor, der søger en global aktieportefølje med lav risiko.

Erhvervsfonde

Institutionel investering

Vi tilbyder en global eksponering mod de mest anerkendte risikopræmier i markedet. Vi er datadrevne, systematiske og har en kvantitativ tilgang til aktieeksponering målrettet relevante risikofaktorer.

Se mulighederne

Family Office

Family Office

En række af vores kunder er multi-family offices, såvel som single offices, der ønsker en ægte uafhængig kapitalforvalter. Vi tilbyder markedsledende afkast, såvel som en omkostningsstruktur der er konkurrencedygtig og samtidig sikrer, at vi har fælles interesser i at skabe merafkast.

Se mulighederne

Virksomhedsmidler

Invester som virksomhed

Undgå negative renter - Invester i vores UCITS aktiefond som er likvid og velegnet til midler fra driftsselskab, holdingselskab og VSO.

Se mulighederne

Pensionsmidler

Investering af
pensionsmidler

Ønsker du at investere dine pensionsmidler i Annox kan du oprette en pensionsordning i en bank, hvor du selv investerer din pension. Herefter kan du selv investere din pensionsopsparing i værdipapirer. Dvs. selve din pensionsordning er i en bank, men pengene er investeret i investeringsbeviser fra Annox.

Se mulighederne

Frie midler

Investering af
frie midler

Invester dine midler hos os og få en global fordeling af mere end 200+ aktier i en reguleret UCITS fond, der beskattes som akkumulerende aktieindkomst. Velegnet til langsigtet investering.

Se mulighederne